kadootje

nell'ariaOmdat ik me zo triestig voelde na het wederom enigszins mislukken van alweer een borduurtje, gaf ik mezelf iets kado! Uit de nieuwsbrief van febr.
’08 van de Handwerkboetiek. Annemiek was er zelf ook enthousiast over. Ontworpen door Renato Parolin.Ik heb het al in huis bestelde het via www.casacenina.eu. Eerlijk gezegd vind ik dat ik wel érg bijdehand aan het worden ben, wat betreft internet bestellingen 😉 zou me niet verbazen als het me ook in het Japans lukt….
Nee nog niet aan begonnen, wel garen gekocht maar nog niet de goede stof. Deze keer wil ik zorgvuldig en volgens bartjes te werk gaan en is het een kleingeitje geheel en alleen voor mezelf!Het is echt een beeldschoon patroon met de hartjes en vogeltjes in rood.

Bovendien wacht me de eerste bijdrage van de LFclub.
Behalve nu echt gevloerd door een griep ook veel uithuizigheden naar de MK.
Het kind/kinderen maakt/maken het fantastisch, ze zitten nu in Chili en ik lees: ‘In Patagonië’ van Bruce Chatwin, de boekies lezen het ook maar ik wil natuurlijk weten hoe de sfeer is etc. We onvingen al CD’s vol plaatjes waar ik met volle teugen van geniet en vooral zie hoe gelukkig ze zijn.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

12 reacties op kadootje

  1. Juul :o) schreef:

    Pssst, ik heb dezelfde borduurtjes in bestelling…
    ;o)

  2. Juul :o) schreef:

    Beterschap en geniet van de foto’s en het boek!
    :o)

  3. corrie schreef:

    Wat een prachtig borduurpakket of -patroon heb je besteld, ik heb op een franse site, “cargaudlabrico” dat borduurwerk ook gezien en was er helemaal wég van, die prachtige boom en die leuke piepkleine vogeltjes in rood zijn zo mooi. Wat een sfeer. Oh ja hoor, met babelfish gaat Japans ook lukken :- ) Heerlijk toch een beetje bijdehand zijn.
    Fijn dat de kinderen het goed hebben, dan ben je zelf ook gelukkig als ouder en die griep is balen, beterschap!

  4. Meizoen schreef:

    @corrie: wow! wat een mooie op cargaudlabrico! vind ik eigenlijk nóg liever dan die met de hertjes en vogeltjes. Mijn handen jeukten vanavond om te gaan beginnen, echter ik kocht de verkeerde stof (in de enige handwerkzaak die nijmegen rijk is) 10 draads, maar ik wil ‘m graag wat kleiner en fijner 😉 @ juul: ik tik gewoon de smiley in en dan verschijnt ie vervolgens in het écht…
    lieve borduurmeisjes geven jullie me ajb eens raad wb de stof?? op www casacenina.com, onder ontwerpers : Renato Parolin geven zij verschillende mogelijkheden.. zucht zucht

  5. marcella schreef:

    ik moest erg nadenken wat de LFclub is maar ik heb het gevonden. Ik wil ook op de club 🙂
    Het borduurtje voor jezelf ziet er ook mooi uit, ga nog even googelen voor groter en dan welke stof erbij zou passen. Genieten van plaatjes doe ik ook sinds 10 dagen, ik wist niet dat ik zo vaak zonder verveling naar dezelfde plaatjes kon kijken 😉 sterkte met je griepvirusje

  6. corrie schreef:

    Wat jammer dat je de verkeerde stof kocht, maar die kun je vast nog wel een keer gebruiken. Ik borduur zelf het liefst op 12-draads linnen, dan hoef ik geen loep te gebruiken en dan ben ik vooral dol op het linnen van Zweigart (Cashel), dat kun je volgens mij bij de Handwerkboetiek bestellen, Ik heb daar zelf ook meerdere keren iets per telefoon besteld en het wordt altijd keurig afgehandeld. Je kunt er ook goed advies krijgen. Succes!

  7. Juul :o) schreef:

    JOEHOE! Antwoord over LF hier:

    http://speldenkussentje.web-log.nl/speldenkussentje/2008/02/ingrid-supergoo.html#comment-21751371

    Doe jij smileys met streepneus?
    ff testen 🙂

    Ik gebruik ook het liefst Zweigart linnen, aantal draadjes per cm maakt niet uit zolang je geen kraaltjes ed gebruikt, dus doe wat je zelf mooi vind, neem je garens mee naar de winkel en leg ze op de stoffen als je kiest.
    HTH
    😉

  8. Juul :o) schreef:

    1 smiley lukt wel… de andere niet????????????????

    nog een testje LOL

    🙂

    😉

    :oO

    😮

    😉

    😮

  9. Juul :o) schreef:

    AHRGHHH hellup! 🙂

  10. Juul :o) schreef:

    HMMM misschien werken ze 😉 alléén tussen of na de tekst 😉

  11. Juul :o) schreef:

    YESSSSSSS 🙂 😉 😮

  12. Juul :o) schreef:

    LEUK!!! 😀
    Eindelijk!!! 😉

Reacties zijn gesloten.