05-12-2015

image
image

Natuurlijk kwam Sinterklaas ook. Eerlijk gezegd vind ik het geen gezicht in die warmte hier. De kinderen leefden een moment op, we zongen een liedje stopten ipv een wortel ( nergens te vinden) een tomaat voor het paard in de schoen en vanmorgen werden de cadeautjes uitgepakt.
En húp weer door naar het volgende evenement 😉
Heerlijk weer vandaag, brandende zon. Ik ben weer helemaal terug in mijn vorige leven. ‘Een vrouwenhand en een paardentand…’ Draaide eindeloos wasjes, zoog stof ruimde op, tot de broer van St. kwam met zijn 4 kinderen in een enorme camper . Feest feest!
Eerst de kinderen aan tafel: bbq!
Ze juichten door de tuin heen, de prutprut werd van stal gehaald en daar ging de meute…
Schitterend! Natuurlijk werd het veel te laat en ik neem morgen gewoon de stofzuiger weer op, ik wéét waar mijn plaats is, en ik vind het nog leuk ook.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, NZ 2015-2016. Bookmark de permalink.