31-01-2019

IMG_4319

Bij het in en uitruimen van mijn portemonnee kwam ik dit kleine medaille van Maria tegen, komt uit de portemonnee van mijn moeder en nu sleep ik het min of meer onbewust  al tijden mee, mooi!IMG_4356en ook in dit huis het tegeltje dat vader Sp liet bakken ter gelegenheid van het 50 jarig huwelijk met moeder. Ook mooi!

Ik denk dat het al op heel wat plaatsen in de wereld hangt, goed dat de familie zo toch hier en daar aan elkaar herinnert wordt. De jonge garde weet ook van wie het is en bij welke gelegenheid .

 

 

Ik las: zomervacht van Jaap Robben, alweer, mooi. Dit soort troosteloosheid en armoede ellende zie je hier ook in de Maoridorpjes, zal overigens ook wel elders zijn. Ben nu begonnen n.a.v. een artikeltje in de VK: in Vergeet mij niet van Bram van Es

het huis is verlaten, we luieren wat ( en stofzuigen en wassen)  meer laat het bewegingsapparaat niet toe  ;( . L, St de kindjes en schoonouders van L komen vroeg in de avond naar Cambridge waar we in Alpino een grote rafel gereserveerd hebben.

 

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Familie, NZ 2019 met de tags , . Bookmark de permalink.

2 reacties op 31-01-2019

  1. eliza van altvorst schreef:

    hoi Ron, Maria hadden we vroeger altijd op ons hemd gespeld zitten, en deszaterdags moest t eraf gehaald worden want dan ging t hemd in de was ! ! ! ja zo zijn er tal van tegeltjes met wijze spreuken en raadgevingen,,,, je hebt n fantastisch verblijf daarginds dat lees ik wel, hoop voor jullie dat de dagen niet zo snel gaan als hier,,,???? oei tis al 1 uur dus ga ik toch maar ns slaapjes doen, zo weer zondagmorgen , liefs lies

  2. meizoen schreef:

    Dat weet ik nog Lies, zo’n kleine medaille aan een veiligheids speldje

Reacties zijn gesloten.