Bloemen uit mijn tuin 2009

week 1:

oeff! toch wat gevonden in deze nog steeds ijzige kou. boven op de wal bloeit/de het dappere roosje ‘de fairy’ als ik het wel heb. een zacht rose laag doorbloeiend trosroosje. ‘k heb dozen over de helleborus gezet….

—————————————————————————————————

week 2 :

ja ja ik weet het, hier wordt gesjoemeld. ik had het immers over de bloemen IN mijn tuin! er ligt hier nog zo’n dichte sneeuwlaag dat met de beste wil van te wereld geen bloemetje te ontdekken is, maar zie: het hulstbolletje dat met de kerstdagen in huis werd gezet is heel enthousiast gaan bloeien! hier zie je het plaatje van dichtbij (hoop ik). ijs en weder dienende mag mag hij/zij eind van volgende week goed ingepakt naar buiten.
————————————————————————————————–

week 3:
er is niet veel meer van te maken: ze hebben geleden van de vrieskou, hier is het beter te zien, maar de kopjes zijn alweer fier geheven!

——————————————————————————————————

week 4:

de bloeiende hazelaar; maar dat doet ie al een tijdje geloof ik,hier wat dichterbij.

———————————————————————————————

week 5:

dor verbloeid mosje, hier nog een keer. voor volgende week ziet het nog niet lente achtig uit, nog even doorzetten..kan nu wel nadenken over wat ik dan wél als vroege bloeiers kan planten. het lijkt erop dat de amerikaaanse sering het heeft begeven.

http://www.flickr.com/photos/28582303@N04/sets/72157621520607677

Dit bericht is geplaatst in Bloemen in mijn tuin. Bookmark de permalink.