Verzin een list

20130320-223014.jpg

Lente!
Vandaag naar Velp, naar eenjarigenkwekerij Overhagen, om precies te zijn. Nooit een straf om daar naar toe te gaan dus ook niet op deze lente dag in de sneeuw ( hoewel ik er langzamerhand etc) ik bracht er potten die de eigenares van Overhagen gaat vullen met vnl blauwe bloemen en dat die dan begin mei, op ons feestje uitbundig bloeien. Ze worden in haar kas voorgetrokken.
Er werd op de kwekerij hard gewerkt maar nog geen plantjes in de bedden buiten.
Of mijn list zal werken zullen we zien, ik heb niet de pretentie dat ik de natuur te snel af kan zijn.

20130321-000211.jpg intussen aan de andere kant van de wereld poseert Jessie met Rosie de buldog, wat groeit ze hard en een echt kapsel en wat is ze lief.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Tuin met de tags , . Bookmark de permalink.