Victor

image

image

We bevinden ons in de voor/na weeën van de tropische cycloon Victor. Het regent dus nogal.
We kijken naar de tv, lezen en koken eenvoudige hapjes. Vanavond macaroni met courgette van de buurvrouw en kaas. Het ziet er naar uit dat we morgen weer op pad moeten om in te slaan. Met name het fruit gaat snel. Het is behelpen maar goed te doen. Zuinig zijn met water zit snel in je systeem. Vorig jaar was dit gedeelte van het land van november tot april droog.
Zullen we dan de rit van 1 uur heen en 1 uur terug doen of helemaal terug naar Opitiki? Dat is dan wel weer min of meer de bewoonde wereld.
De oplaadkabel van mijn iPad was kapot: vorige week via internet een nieuwe besteld en vandaag al ( bij de buurvrouw) in de bus!
Boekgrrl J deed een mooie suggestie in de aanraders, hebben we meteen via de bieb in Nijmegen gedownload. ( kpnmail laat het hier afweten J, dus bij deze mijn dank;))
P en ik zijn allebei afhankelijk van de trombosedienst, ook die communicatie gaat als een fluitje, dat jullie niet denken dat we hier helemaal van god en alleman verstoken zijn…

Ik kreeg een mooie video van mijn oudste kleindochter die vakantie viert een eind hogerop aan de kust, en op een board op de golven surft, ze is víjf hè
image
Ariane op boogie board

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, NZ 2015-2016. Bookmark de permalink.