15-01-2019

IMG_4094IMG_4091IMG_4089

Een rustig dagje, boodschappen in Cambridge, café latte op het bekende terrasje, op tijd terug om mee te helpen koken en een rondje met de hond in de tuin.

We maakten kennis met de nanny die gelukkig ook gardener is.

Het is zo’n ongenadig mooi land, overal plukken van de blauw en wit bloeiende agapantussen. Enorme kuddes koeien en schapen. Vooral in Cambridge en omgeving paarden en alles wat daarmee te maken heeft. Van Jessie moeten we goed opletten want zij weet precies waar veulentjes te zien zijn.

Voor februari boekten we een huis in de buurt van Napier aan de oostkust.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, NZ 2019 met de tags , . Bookmark de permalink.

3 reacties op 15-01-2019

 1. eliza van altvorst schreef:

  Hoi allemaal samen, het gaat goed daar bij jullie, leuk de foto van de koeien onder de boom bijna Paulus Potter,,,,,, mooier zelfs. hoe lang hebben de meisjes nog vacantie jullie gaan naar de oostkust oh als je dan maar niet zoveeel regen krijgt,,,liefs lies

 2. meizoen schreef:

  De meisjes gaan 1 febr weer naar school. Het weer valt reuze mee, en de verwachting voor de komende weken is ook goed. Hoe is het met ome A?
  Van borduren kont niet veel 😉 wel een goede inlijster gevonden.

 3. eliza van altvorst schreef:

  Hoi allemaal, nee het is veel te warm om te borduren. ik heb zojuist het 4de plaatje af van aap noot mies jee, was ik er maar niet aan begonnen, maar ja , A gezegd he, wordt B. weet niet hoe t met ome A is, heb niet meer gebeld. hebben ze de werkjes niet gezien voordat het ingelijst wordt ? ? hier gaat t al vriezen, hebben ook veel buien gehad brrrr koud. liefs lies

Reacties zijn gesloten.