28-08-2019

t is een spannende tijd,  elke dag is vrijwel helemaal gevuld met huis smetteloos te maken ter voorbereiding van ‘de kijkers’, gelukkig zijn het er veel! en onze tochten langs keuken, badkamer, vloeren shops etc. én de ergernissen daarover. Vorige week een ontzettende vervelende cliché verkoper die ons met zo’n dedain behandelde dat ik er het hele weekend last van had. Enfin we verscheurden zijn offerte.

Vandaag nog een keer in ons nieuwe huis met de sleutel van de verkopend makelaar, keuken werd ingemeten. En wat goed dat ik er weer eens was: de campsis bloeit uitbundig in deze hittegolf:

IMG_5617 IMG_5620 IMG_5621

Die laten we dus staan, het plan om achter in de tuin een soort tuinhuis/veranda te bouwen heb ik verlaten. Een lief klein zwart schuurtje is beter. De rest van de tuin is zo droog als sinterklaas zijn dinges. Begin oktober passeert de koopakte en dan zullen we eerst met de tuin aan de slag moeten. Onder het raam van onze levensloopbestendige slaapkamer hebben katten een territorium gevonden! Heel langzaam begint het in te dalen. Heb zo’n zin om weer eens lekker een dagje te lezen, dat wordt dan: IMG_0591

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Bloemen in mijn tuin, Boeken, Nieuwe huis, Tuin met de tags , , . Bookmark de permalink.